”Ingen annan kan erbjuda det Zlatan gör”

Ingen-annan-kan-erbjuda-det-Zlatan-gör

Zlatan Ibrahimovic får mängder av beröm i England

Manchester United besegrade Sunderland på annandag jul med 3-1 och Zlatan Ibrahimovic stod för två assist och ett mål. Efter matchen fick han mängder av beröm, bland annat av den gamle Premier League-ikonen Tony Cottee.

Efter en trög start i Premier League har Manchester United börjat ånga på, och det ordentligt. När man tog emot ett svagt Sunderland under Boxing day så stod man för en imponerande insats och slutade som 3-1-segrare. Det var inte bara deras fjärde raka seger i ligan, det var också en match där Manchester United verkligen spelade bra, skapade mycket och satte tillräckligt många chanser.

Spindeln i nätet, både igår och de senaste veckorna, har varit Zlatan Ibrahimovic. Efter lite kritik under oktober och november har svensken hittat formen igen och det ordentligt. Mot Sunderland spelade han fram till 1-0- och 3-0-målet och emellan dessa satte han 2-0-målet själv, ett mål som ni kan se här. Nu får Zlatan väldigt mycket beröm av den förre Premier League-anfallaren Tony Cottee som själv gjorde över 200 mål i högstaligan.

”Zlatan är unik”

Tony Cottee gjorde nästan 500 matcher för West Ham, Everton och Leicester på 1980- och 1990-talet. På dessa matcher gjorde den hypervasse måltjuven gjorde en bit över 200 mål i karriären så han vet vad som krävs för att göra mål i Premier League. Och han öser beröm över Zlatan Ibrahimovic.
– Zlatan är unik. Även om du har andra bra spelare som kan spela där uppe på topp finns det ingen som kan erbjuda det han gör, säger Cottee som expert till Sky Sports efter gårdagens match och fortsätter:

– Jag ser inte varför han inte skulle fortsätta spela. Det kommer att komma tillfällen – tänker kanske främst på FA-cupen – där de kommer att vilja vila honom, men United behöver honom i laget, säger han om Zlatan som dessutom lovar mer i den röda tröjan.

LÄS MER OM ZLATAN IBRAHIMOVIC PÅ SILLYSEASON
Fransmännen ska vara glada över att Zlatan Ibrahimovic lämnat PSG.
Zlatan nobbar flytt till Kina.
Zlatan välkomnar svensken till Manchester United.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365