Ilkay Gündogan öppnar för återkomst i Borussia Dortmund

Ilkay Gündogan öppnar för återkomst i Borussia Dortmund
bet365

Gündogan kan lämna City och gå tillbaka till Dortmund

Säger i en intervju med tyska Sport Bild att han kan komma att återvända till Borussia Dortmund inom kort.

Under sommarens transferfönster köpte Manchester City mittfältaren Ilkay Gündogan från Borussia Dortmund för en summa på närmare 20 miljoner pund men nu öppnar 25-åringen för en återkomst till den tyska storklubben, även om han inte visar några tecken på missnöje i Manchester.

– Om det skulle hända det närmaste året eller två skulle jag inte bli glad över det. För det skulle förmodligen innebära att jag misslyckats eller inte utvecklats, säger han till Sport-Bild.

– Om jag är 29 eller 30 vet jag inte om (Dortmund) fortfarande vill ha mig. Men i grund och botten utesluter jag inte möjligheten, men nu har jag andra stora mål, fortsätter Gündogan.

Manchester City uppges vilja värva Alexis Sanchez

Alexis Sanchez lämnade Barcelona för Arsenal 2014 och har sedan dess varit en tongivande spelare i Arsene Wengers lagbygge. Tränaren har varit högst angelägen av att förlänga chilenarens kontrakt, som sträcker sig två år till, men utan resultat. Enligt uppgifter har parterna suttit i diskussioner vid flertalet tillfällen men inte nått en överenskommelse ännu. Anledningen sägs vara att spelaren kräver minst 200 000 pund i veckolön för att stanna på Emirates Stadium, vilket klubben ska ha uteslutit.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply