”Iker Casillas vill till Premier League”

bet365

Iker Casillas vill skriva på för en klubb i Premier League

Rapporter från Spanien tyder på att Iker Casillas kommer att lämna för Premier League efter säsongen och målvakten ska enligt uppgifter veta var han vill spela.

Iker Casillas befinner sig inte i sin bästa form, men är trots den svagare formen en av världens bästa målvakter. Dessvärre har Iker Casillas under den senaste tiden blivit utbuad av Real Madrids fans på Santiago Bernabéustadion.

Spansk media säger att Casillas är på väg att lämna

Tidigare har vi rapporterat om att Casillas stannar även om han blir nummer, men det verkar som att han har tröttnat på att fansen inte uppskattar hans insatser. Nu rapporterar spansk media att den Mostolesfödde målvakten är klar på sin sak, han vill lämna den spanska huvudstaden för att istället skriva på för en klubb i Premier League. Det är bland annat tv-kanalen La Sexta som går ut med nyheten både på Twitter och i direktsändning där man säger att En flytt till England är det enda som Casillas tänker på och att Arsenal skulle vara klubben som han är mest intresserad av.

Den 33-årige målvakten har kontrakt med Real Madrid till och med 2017 men mycket tyder på att legendaren kan lämna redan efter denna säsong då han börjar känna att hans tid i klubben är över. Som ersättare har man Keylor Navas som kom från Levante inför säsongen och mycket tyder på att det blir costaricanen som kommer att ställa sig mellan stolparna om Casillas skulle komma att skriva på för ett engelskt lag.

Casillas kan vinna sin fjärde Champions League-titel

Innan Casillas lämnar La Liga kan han komma att vinna sin fjärde Champions League-titel då laget för tillfället är i semifinalspel och möter Juventus där det första mötet spelas nästa vecka och returmötet drygt vecka efter. Casillas tog sin första CL-titel 1999/2000 och den andra kom två år senare. Den tredje titeln kom förra året efter att man slagit lokalrivalen Atlético Madrid i finalen i Lissabon med totalt 4-1.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply