Iker Casillas öppnar för MLS

Iker Casillas på väg till MLS?

Säger under en frågeställning på sin Facebook-sida att han inte utesluter spel i den amerikanska fotbollsligan MLS.

I somras lämnade Iker Casillas efter många om och men La Liga och Real Madrid för att flytta till Porto. Efter knappt ett halvår i den nya klubben öppnar målvakten för att flytta till andra sidan Atlanten för en ny utmaning i MLS.

– Fotbollen där har vuxit mycket de senaste åren. Jag har vänner som spelar i MLS och de säger att allt är väldigt bra, de är nöjda. Om jag vill spela där? varför inte?, säger 34-åringen som stod för en matchavgörande räddning i helgens ligamatch mot Tondela där Casillas räddade en straff.

Optimistisk sedan länge

Detta är inte första gången som den spanska landslagsmålvakten uttalar sig positivt till en flytt till MLS. I slutet av januari 2015 säger Casillas till Wall Street Journal att han gärna vill prova på en ny fotboll långt från Spanien.

– Jag skulle aldrig lämna Real Madrid och skriva på för en klubb som konkurrerar med de. Det bästa skulle vara om ja hittar ett nytt äventyr som är annorlunda, som fotbollen i USA.

– Jag skulle vilja uppleva en annan fotboll i framtiden och kunna tänka tillbaka och värdera tiden som jag hade i Real Madrid, berättade Casillas som nu alltså kan vara på väg att byta klubb redan efter sex månader efter att han lämnat Real Madrid.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365