IFK Göteborg kommer inte värva trots skadebekymmer

Mats Gren kommer inte plocka in några nya mittbackar

Thomas Rogne och Mattias Bjärsmyr är skadade och kommer troligtvis vara borta ett bra tag. Men sportchefen Mats Gren kommer inte värva in något nytt mittbacksnamn trots bekymren.

IFK Göteborg har problem på mittbacksfronten mitt i guldstriden. Man har två mittbackar skadade, och det är dessutom de två ordinarie mittbackarna Thomas Rogne och Mattias Bjärsmyr. Klubben står just nu med tre troliga alternativ till de två platserna: Tom Petterson, Hjalmar Jonsson och Gustav Svensson. Petterson och Svensson spelar dock hellre innermittfältare, men sportchefen Mats Gren kommer inte plocka några nya namn.
– Vi kommer inte ta in någonting. Nu har vi grävt igenom en massa namn under de här dagarna och vi letade efter någon som tar en plats, är matchtränad och inte bara skapar oro i laget, och den mittbacken finns nästan inte, säger han till Matchdax och fortsätter förklara att man funderar på att plocka hem Patrick Dyrestam från samarbetsklubben Utsiktens BK:

– Patrick Dyrestam är fortfarande öppet och det kan vi bestämma från timme till timme, men vi kommer inte att ta in någon utifrån, säger sportchefen till Matchdax och fortsätter:

– Men det skulle inte vara aktuellt till matchen mot Helsingborg eftersom han inte hinner få speltid i Utsikten innan dess och inte riktigt kan säga när Patrick spelade sin senaste match. Det var väldigt, väldigt länge sedan eftersom vi hade uppehåll med U21-laget ett tag och han dessutom varit utlånad och sjuk sedan U21-säsongen drog igång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply