IFK Göteborg intresserade av Hrgota

bet365

IFK Göteborg ligger i nuläget på sjätte plats i Allsvenskan, men är i behov av offensiv förstärkning i form av en anfallare. Mittfältaren Lasse Vibe är i dagsläget lagets bästa målskytt och spetsanfallaren Robin Söder  har bara mäktat med en fullträff den här säsongen. Nu bekräftar även klubbens sportchef att de tittar efter förstärkning.

– Självklart tittar vi lite på varje position och då kanske främst ifall någon av våra spelare ska lämna. Men sen är det klart att vi inte har haft så lätt med att göra mål och då blir det självklart så att man tittar om det finns några offensiva alternativ, säger klubbens sportchef Mats Gren till Matchdax.

Ett alternativ verkar vara anfallaren Branimir Hrgota som i dagsläget spelar för tyska Borussia Mönchengladbach, där han i dagsläget till stora delar får agera inhoppare. Och Mats Gren bekräftar att de håller ett öga på spelarens situation.

– Jag hade Branimir i J-Södra och känner han väl och jag hade honom under den tiden då han gick till Tyskland. Så jag vet vad Branimir kan, säger han och tillägger:

– Visst är det en intressant spelare och han har haft det svårt i Tyskland och har mest fått hoppa in. Men sen måste man höra med vad spelaren vill själv och när jag hört mig för om honom så säger han att han vill vara kvar utomlands.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply