bet365

”Hummels ska ingenstans”

Sportchefen nekar Hummels-flytt

Ryktet som florerat under en längre tid ser nu ut att ha få ett stopp, Hummels ser ut att stanna i Borussia Dortmund.

Att Manchester United vill värva Borussia Dortmunds försvarare Mats Hummels är ingen hemlighet och både tyska och engelska medier har skrivit om den potentiella affären under mer eller mindre ett år. Nu går Dortmunds sportchef Michael Zorc ut och dementerar att en flytt skulle vara aktuell och att 26-åringen spelaren kommer att fortsätta i den svartgula klubben.

Långdragen historia

Vid flertalet tillfällen under det senaste året har engelsk media skrivit spaltmeter om att Mats Hummels ska vara klar eller överens med United om en flytt men gång efter annan har båda klubbarna nekat att en affär ska vara aktuell. Premier League-klubben ska enligt flertalet tidningar ha erbjudit upp emot 40 miljoner euro för att locka till sig spelaren men Hummels sägs fortfarande inte vara övertygad och nu pekar det mesta alltså mot att han kommer att stanna i Bundesliga även nästa säsong.

Nära Europaspel

Efter Dortmunds usla inledning på ligan har man nu hittat rätt igen och tagit sig upp till sjunde plats i tabellen. Man ligger för tillfället tre poäng bakom Augsburg och skulle Dortmund slå Werder Bremen i sista omgången samtidigt som Augsburg förlorar mot Borussia Mönchengladbach skulle man vara klara för spel i nästa säsongs upplaga av Europa League. Även om det kanske inte är exakt vad spelarna tänkt sig innan säsong bör man ändå nöja sig med det efter den urusla inledningen man där man under ett tag inte vann på sju raka matcher.

SE ÄVEN: Gündogans flickvän hintar om flytt till storklubben

SE ÄVEN: Agenten: ”Benitez skulle bli lycklig över att träna Real Madrid”

SE ÄVEN: Officiellt: Athletic Club förlänger med tränaren  

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply