bet365

Higuain sköt Argentina till semifinal

bet365

Då var det dags att sparka igång kvartsfinal nummer tre innehållandes Argentina och Belgien, en match som slutade med seger och avancemang för Argentina efter att Gonzalo Higuain avgjort tidigt. 

Argentina var det bättre laget i den första halvleken och skulle också tidigt ta ledningen efter att Gonzalo Higuain mycket fint snappat upp ett misslyckat instick från Angel di Maria i form av en fin halvvolley-träff. 

Just nämnde Di Maria fick några minuter senare linka av planen med en befarad lårskada. 

Belgien och sin tur såg stundtals ganska tröttkörda ut och hade inte mer i målchansväg än ett hyfsat skottförsök från Kevin de Bruyne. 

En för dagen väldigt pigg Gonzalo Higuain inledde sedan den andra halvleken med att på egen hand springa sig till ett friläge som anfallaren inte lyckades förvalta bättre än ett skott i ribban. 

Ett väl försvarande Argentina lyckades sedan stoppa de flesta av Belgiens ganska tama försök till slutforceringar. Den sista chansen skulle istället Lionel Messi få när han ensam med Thibaut Courtouis inte lyckades överlista Atletico Madrid-målvakten. 

Landet ställs nu mot Holland eller Costa Rica i semifinal, två länder som gör upp om den sista semifinalplatsen senare ikväll. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365