Henok Goitom på väg till Kina

Henok Goitom förhandlar med Kinesisk klubb

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen ska Henok Goitom ha varit på Grand Hotell i Stockholm på tisdagen för att möta kinesiska representanter.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om att Henok Goitom inte kommer fortsätta i AIK. På tisdagen menar uppgifter till Fotbollskanalen.se att spelaren varit i möte med representanter från en kinesisk klubb, detta på Grand Hotell i Stockholm. Det är fortfarande oklart från vilket jobb som representanterna kommer från men det ska inte vara långt ifrån att Goitom gör samma flytt som Muhamed Bangua och Nyasha Mushekwi där båda spelarna flyttade till Asien.

Tidigare har Henok Goitom bekräftat att han inte förlänger i Stockholmsklubben då han har andra erbjudanden som lockar, samtidigt som han, vid över 30 års ålder ser detta kontraktet som kanske det sista i hans karriär.

– Jag kommer att få möjligheten att få erfara ett nytt land och ny liga. Jag vill vara öppen med hur jag resonerar, det är inte många möjligheter som man får i livet att testa på att leva i en ny kultur och även få ta del av ett nytt och annorlunda sätt att se fotboll på som man kan ha användning av i framtiden. Jag vill ge mig själv den sista möjligheten nu när jag har passerat 30 år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply