Hemvändaren: ”Ska göra mig ett namn i svensk fotboll”

Panos Dimitriadis har stått för en fin säsong i norska Sandefjord. Därför höjde inte många på ögonbrynen när klubbar började jaga spelaren i och med det utgående kontraktet. I Sverige fanns bland annat Hammarby länge med in i bilden om man ska tro alla spekulationer – men det blev tillslut de allsvenska nykomlingarna, BP, för mittfältaren.

”Det känns som en bra lösning. Det har varit mycket strul fram och tillbaka, men det är skönt att ha klart med det här. Jag får stanna i Stockholm där jag har familj och vänner och nu får jag chansen att visa upp mig för den svenska publiken, så får vi se vad som händer efter säsongen. Jag har aldrig spelat i allsvenskan tidigare och det är upp till mig nu, jag ska göra mig ett namn i svensk fotboll.”, säger Panos till FotbollDirekt.se och fortsätter:

”Det var väldigt nära med Odd, men så körde det fast. BP har funnits med i bilden ett tag, sedan gick det rätt snabbt när vi väl började snacka på allvar. Hammarby? Jag var själv aldrig i kontakt med dem, jag vet bara att det fanns en förfrågan, men det blev aldrig så konkret.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply