bet365

Hector Bellerin smickrad över Barcelona-intresset

Barcelona vill värva Arsenal-stjärnan

Arsenals högerback Hector Bellerin är en hett eftertraktad man. Framförallt är det FC Barcelona som visar intresse för hans tjänster, något han själv ser som smickrande.

Hector Bellerin har gjort stor succé i Arsenal och vuxit fram som en tongivande spelare i Arsene Wengers lagbygge. Den här säsongen har han stått för 44 framträdanden och haft en avgörande roll i många matcher. Trots att Bellerin förlängde sitt kontrakt i somras har flyttryktena fortsatt, bland annat uppges Manchester City vilja värva högerbacken, då nye tränaren Pep Guardiola sägs beundra hans kvalitéer.

Kopplats ihop med en återvändo till Barca

Det finns en anledning till att Guardiola känner till 21-åringen så väl. Han spenderade nämligen sina ungdomsår i Barcelonas akademi vid samma skede som ”Pep” var i klubben, därför har han även kopplats ihop med en återvändo till Barca. Enligt Mundo Deportivo vill La Liga-klubben ersätta Dani Alves med spanjoren och därmed skriva ett långsiktigt kontrakt – ett intresse som spelaren själv blir smickrad av.

– Jag är mycket ovetandes om det, detta är frågor för min agent, men jag är väldigt glad över att dra till mig intresse från så stora klubbar, det är alltid trevligt, säger Bellerin till Cadena Cope och fortsätter:

– Jag har sagt det förut: jag är väldigt lycklig där jag är och jag tänker inte på någonting annat än landslaget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365