Haynes sänkte Gefle

I torsdagens tillställning mellan Mjällby AIF och Gefle IF var det hemmalaget som tog tag i taktpinnen från start. Blekinge-borna stormade framåt mot Gefle-målet för att överraska bortalaget, men lyckades till en början inte skapa någon hetare chans. Det var istället Gefle och Mikael Dahlberg som fick publiken att chippa efter andan, då anfallaren i den 41:e minuten prickade stolpen.

I den andra halvleken fortsatte hemmalaget i samma höga växel som man lade i under den första halvleken och fick kvickt utdelning. I den 62:e minuten höll sig nyförvärvet Kristian Haynes framme och prickade in 1-0 till Mjällbys fördel. Det var Haynes första mål i den gulsvarta tröjan och ett matchavgörande sådant.

Mjällby AIF vann matchen med 1-0.