Hasani sen hjälte för Örebro

Premiären för nykomlingarna blev en succé. Man bortabesegrade Halmstad på Örjans Vall efter mål av Shpetim Hasani och Mohammed Saeid, två av Örebros absoluta nycklas i årets säsong. Mjällby fick missberäknat nog bara med sig ett 2-2-resultat hemma mot bortasvaga Gefle. Det var Örebro som skulle bringa hem årets andra raka seger efter ett sent segermål från Hasani.

Örebro är vanligtvis mycket starka och svårslagna på Berhns Arena. Man öppnade matchen starkt och var laget som styrde och ställde. Mjällby hade inte mycket att säga  till om vilket skottstatistiken visade, 17-5 i Örebros fördel. Oscar Jansson i hemmamålet behövde bara komma till undsättning en gång i matchen med en räddning.

Det satt dock långt inne för Örebro. I den 87e minuten svingade Nordin Gerzic, på lån från IFK Göteborg, en hörna som den oerhört nickskickliga Hasani nådde högst på och kunde knoppa in 1-0 till hemmafansens stora glädje.

Segern för Örebro innebär att man är det enda laget tillsammans med Malmö FF som har 6 poäng i årets Allsvenska. Det ska tilläggas att Djurgården och Helsingborg fortfarande bara har spelat en match var efter tragedin i premiären på Olympia.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply