bet365

”Harry Kane fortfarande intressant för Manchester United”

Tottenham-stjärnan är fortfarande en kandidat

Den engelska storklubben Manchester United har för tillfället brist på offensiva komplement till Wayne Rooney och har länkats ihop med Barcelonas Pedro. Nu kommer rapporter om att Harry Kane fortfarande kan vara en kandidat.

Premier League-säsongen 2015/2016 sparkades igång i lördags och Manchester United tog då sin första seger för säsongen. Matchen slutade med en uddamålsseger över ligakonkurrenten Tottenham, vars anfallare Harry Kane var på tapeten för The Red Devils i början av sommaren. Nu återupplivas detta intresse, om vi ska tro engelska tabloiden Daily Mirror.

Behov av anfallare på Old Trafford

Den brittiska tidningen kommer nämligen med uppgifter om att Manchester United kan ha ett värvningsförsök i siktet. Managern Louis van Gaal har i dagsläget väldigt få komplement till klubbens offensiv och ska vara ute efter att få in en rejäl anfallsvärvning innan transferfönstret slår igen den 1:a september.

Vidare uppgifter från tabloiden säger visserligen att inget formellt bud har lagts fram på den engelske landslagsanfallaren Harry Kane, men att diskreta förfrågningar har ägt rum gällande spelaren. Tottenham ska vara inställda på att hålla fast vid 22-åringen som etablerats till att bli en publikfavorit på White Hart Lane. Därtill är han också det enda riktiga alternativet längst fram med tanke på att Emmanuel Adebayor och Roberto Soldado förmodligen lämnar klubben i sommar.

”Harry Kane inte till salu”

Tottenham insisterar, med detta i åtanke, att spelaren inte är till salu. Det kan dock givetvis ändras om rätt summa läggs fram och Daily Mirror skriver att Manchester United följer spelaren samt kommer att agera om det ges någon positiv antydan gällande spelaren.

 

 

Sedan tidigare har The Red Devils tappat både Robin van Persie och Radamel Falcao från förra säsongen, samtidigt som visserligen Javier Hernandez återvänt från utlåningen till Real Madrid under förra säsongen. Sedan tidigare har Barcelona-stjärnan Pedro länkats ofta och väl ihop med spelaren, i en affär som blev allt mer trolig efter försäljningen av Angel Di Maria till PSG under förra veckan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply