Hargreaves: ”Zlatan är Uniteds bästa värvning”

Hargreaves Zlatan är Uniteds bästa värvning

Zlatan Ibrahimovic får beröm av Owen Hargreaves

Manchester United må inte vara i Champions League eller öppnat säsongen i Premier Leauge jättestarkt. Owen Hargreaves, före detta spelare i Manchester United, hyllar ändå Zlatans säsong hittills.

Det var många på de brittiska öarna som tvivlade på Zlatan Ibrahimovic när han skrev på för Manchester United i somras. Svensken har alltid blivit kritiserad av de engelska tidningarna då han aldrig hade spelat i Premier League, men nu har synen på den svenske superstjärnan ändrats. Han har redan gjort fyra mål i Premier League och hyllats av flera personer, inklusive av klubbens egna ledning.

Det går ändå redan nu rykten om vad Zlatan ska göra efter sin tid i England. Kommer han flytta tillbaka till Serie A? Kommer han dra till Indien eller någon annan del av världen? Det är fortfarande för tidigt att spekulera vad som kommer härnäst för Zlatan är nöjd för tillfället. Nu får han också beröm av den förre Manchester United-spelaren Owen Hargreaves.

”Zlatan är säsongens klart bästa”

Owen Hargreaves spelade i Manchester United mellan 2007 och 2011 men var skadad nästan samtliga år och gjorde blott 27 framträdanden för The Red Devils. Den ytterst begåvade mittfältaren var dock en kugge i Bayern München mellan 2000 och 2007 och sågs då som en av världens mest talangfulla mittfältare. Hargreaves, nu 35 år gammal, hyllar Zlatan stort.
– Jag vill inte veta var United hade varit utan Zlatan Ibrahimovic, säger Hargreaves till BT Sport i deras Champions League-studio under onsdagen och fortsatte ösa beröm.

– Zlatan är säsongens klart bästa värvning hittills.

– Att lyckas få honom i en gratis övergång och dessutom en spelare av hans kvaliteter. Jag vill inte veta var Manchester United varit utan Zlatan Ibrahimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply