Hammarby släpper mittback

Max von Schlebrügge återvände till Hammrby år 2012 efter att ha varit utlandsproffs några säsonger. Då skrev han på ett tvåårskontrakt som nu löpt. Klubben har bestämt sig för att inte förlänga med 36-åringen som därmed får lämna klubben.

– Det känns tråkigt, jag hade gärna stannat kvar. Men nu håller man på att bygga ett lag för en tre-fyraårsperiod, och då kan man förstå att man inte finns med i de planerna. Jag vill ta ett år i taget, kanske två, men har inte planer på längre sikt än så, säger han till klubbens hemsida.

Max von Schlebrügge har haft en skadedrabbad tid i Bajen, men har ändå gjort sig så bra att han har blivit lite utav en favorit bland fansen.

– Självklart är jag besviken att jag inte kunnat spela så mycket som jag velat. Halva förra säsongen försvann i och med huvudskadan, och i år skadade jag mig i första matchen. Så jag har haft otur. Framför allt huvudskadan är ju en ren olyckshändelse och sådant man inte kan göra något åt. De matcher jag har spelat har känts bra och jag tycker att jag gjort bra ifrån mig. Nu känns det bra i kroppen och jag känner att jag har tempot och snabbheten, säger han.

Möjligtvis en fortsättning

– Det är lite tidigt att säga ännu. Som sagt känns kroppen bra och jag har tempot i mig, och jag skulle vilja fortsätta spela. Vi får se vad som händer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply