Hammarby körde över Landskrona

Serietvåan Hammarby gästades av Landskrona BoIS under söndagskvällen. Hemmalaget hade inte några problem med att städa av gästerna och vann enkelt.

Hammarby hade det mesta av både spel och chanser under den första halvleken. Det var således inte ologiskt att det var Bajen som hade en 1-0-ledning i paus. Kennedy Bakriciouglu stänkte dit bollen från nära håll efter en tilltrasslad situation. Det skedde i den 28:e matchminuten.

Kennedy var långt ifrån färdig där. I den 69:e minuten svarade han för en mycket vacker frispark fram till 2-0. Om inte matchen var punkterad där, så var den definitivt det 8 minuter senare när inbytte Amadayia Rennie gjorde 3-0. Hammarby skulle även göra ett fjärde mål. Det var återigen Rennie som noterades för målet. Det var hans två första i den grönvita tröjan.

Matchen slutar 4-0 och Hammarby befäster däremed sin andraplats. Landskrona har det fortsatt tufft. Man ligger på kvalplats, bara 1 poäng från nedflyttning.