bet365

Hallenius om flytten: ”Hammarby har bra framtidsutsikter”

Linus Hallenius är ett namn som många känner till här i Sverige, även om han ”bara” har spelat i Superettan och haft en misslyckad sejour i utlandet. Det är nog för att han gjorde ett magiskt mål som blev nominerat till årets snyggaste världen över.

– Det var roligt att få uppleva Fifa-galan och målet hjälpte väl till att man fick upp ögonen för mig. Men jag gjorde en del andra mål också, säger Hallenius till Dagens Nyheter.

Efter det såldes Linus Hallenius till italienska Genoa, där succén uteblev. Efter att ha varit vilse i ett par skadedrabbade år utomlands är han tillbaka i Hammarby.

– Jag kommer tillbaka efter några jobbiga år och det tar väl tid att få kroppen i rätt rytm. Det är bara några matcher kvar på den här säsongen så man får ge järnet och sedan får man en lång uppbyggnadsperiod när man kan se efter alla krämpor man haft, säger Hallenius till Dagens Nyheter.

Av spelarna som fanns i Hammarby 2010 är det bara Johannes Hopf kvar, och Linus Hallenius märker att klubben utvecklats på flera plan.

– Det är väl några ungtuppar som kommit upp men det är bara Johannes som var med i A-laget på den tiden. Det är en helt annan idé med långsiktigt tänk och en optimism som inte fanns på då jag lämnade. Det går jäkligt bra för Malmö och någon klubb till men sedan känns det som att det är Hammarby som har bra framtidsutsikter, säger han till Dagens Nyheter.

 
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply