Hakan Calhanoglu på väg till Milan

bet365
Hakan Calhanoglu på väg till Milan

Milan förhandlar om Hakan Calhanoglu

Enligt italiensk press håller AC Milan på att värva Hakan Calhanoglu från Bayer Leverkusen och en övergång sägs vara nära att gå i hamn.

Hakan Calhanoglu kommer med största sannolikhet att lämna Bayer Leverkusen i sommar. Spelaren som varit avstängd på grund av kontraktsbrott har inte spelat en match sedan den 28 januari och då Bayer inte lyckades kvalificera sig till Europaspel den kommande säsongen ser det ut att bli en flytt för turken.

Tidigare har det pratats mycket om en flytt till bland annat England där Arsenal och Chelsea ska ha visat intresse för att värva frisparksspecialisten. Spelarens framtid ser dock ut att vara i Serie A där AC Milan sägs vara nära att värva 23-åringen på permanent basis. Enligt de senaste rapporterna ska den italienska storklubben ha erbjudit 15 miljoner euro för att köpa loss spelaren och därefter höjt budet till 20 miljoner euro. Bayer ska till en början ha begärt 30 miljoner euro men ska ha sänkt sitt krav till 25 miljoner. De båda klubbarna förväntas mötas halvvägs inom kort.

Efter att ha bytt ägare ser Milan ut att satsa för att ta sig tillbaka till toppen av Serie A. Sedan tidigare har man värvat bland annat André Silva från FC Porto samt Ricardo Rodríguez från tyska Wolfsburg. De båda spelarna jagades av flera storkubbar runt om i Europa men att de tillslut valde spel på San Siro har gjort att Milan återigen kan bli en klubb att frukta i toppen av den italienska högstaligan.

Calhanoglus kontrakt med Bayer Leverkusen sträcker sig till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply