Guillermo Molins nära förlängning med Malmö FF

bet365

Guillermo Molins överens med Malmö FF – Diskuterar fyraårsavtal

Malmö FF har under en längre tid diskuterat en förlängning med Guillermo Molins. Nu har man nått en överenskommelse om villkoren. 

Guillermo Molins vars kontrakt löper ut om fem månader har under en längre tid diskuterat en förlängning av kontraktet med Malmö FF. Turerna om förlängningen har pågått sedan innan han ådrog sig en korsbandsskada under sommaren 2014.

MFF spelaren berättar nu för Sydsvenskan att man tagit ett steg framåt i förhandlingarna.

– Vi diskuterar ett fyraårsavtal nu. Vi hade diskussioner om lön och villkor i kontraktet, som vi inte var överens om en tidigare period. Nu är vi överens. Så nu väntar jag på att de lägger fram det, säger Molins till Sydsvenskan

Ända sedan korsbandsskadan har det blåst oroliga vindar kring Molins framtid i MFF. Klubben har varit tydliga med att man vill se honom i fullt skick sedan skadan, vilket har lett till att förhandlingarna dragit ut på tiden och bland annat AIK har ryktats visa intresse för MFF spelaren.

– Jag kan inte tvinga dem att ge mig ett kontakt. Jag har bevisat vad jag kan under mina tio år i klubben. Tror de på mig kommer det fram, tror de inte på mig, kommer det fram. Då får jag söka mig vidare. Jag tänker spela fotboll lång tid framöver, berättar Molins för Sydsvenskan

Guillermo Molins var en tongivande spelare när han kom hem från utlandet till de Malmö FF som vann Allsvenskan 2013 och likaså under våren 2014 fram till sin skada i träningsmatchen mot Partizan Belgrad under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply