Guardiola hyllas av ordföranden

Pep Guardiola, 42, hade en tuff uppgift efter att Jupp Heynckes, 68, vunnit fyra troféer med Bayern München förra säsongen (tyska supercupen, Bundesliga, tyska cupen och Champions League). Spanjoren fick det otacksamma uppdraget att försöka ersätta tysken.

Men redan nu – efter fem månader som manager för storklubben – får Guardiola lovord från Bayerns ordförande Karl-Heinz Rummenigge, 58, som själv spelade för klubben 1974-1984. Rummenigge har slagits av det jobb som Guardiola hunnit med på så kort tid.

– Det som imponerar mest på mig är hans besatthet och noggrannhet, berättade Rummenigge för Sport1.de. Det är totalt fascinerande. Det är ingen tillfällighet att han varit framgångsrik med Bayern München.

– Efter att vi vann trippeln kände alla att saker och ting kunde fortsätta så, eller att vi kanske skulle falla ner ett eller två steg, men Pep har lyckats med att ta oss ett eller två steg högre upp. Laget är ännu mer stabilt, spelar med större variation och har nått en högre nivå än förra säsongen, sade 58-åringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply