Guardiola håller fokuset på Bayern

Guardiola håller fokuset på Bayern

Spanjoren säger att han är fokuserad på sitt nuvarande jobb

Enligt Football Espana hävdar Bayern Münchens tränare att han inte låter sin framtid hos Manchester City störa hans nuvarande jobb i Tyskland.

Tidigare i år blev det bekräftat att Pep Guardiola skulle gå till Premier LeagueManchester City presenterade spanjoren som sin tränare från och med säsongen 2016/2017. Detta har skapat en debatt hos Bayern München om lagets spanska tränare verkligen kan hålla allt fokus på sitt nuvarande lag. Många anser att Guardiolas tankar redan nu är på sitt kommande jobb i England. Detta förnekar spanjoren.

– Jag är som en kvinna. Jag kan göra flera saker samtidigt. Folk kan välja om de vill tro på mig eller tidningarna, säger Guardiola enligt Football Espana.

– Jag vet att den här situationen inte har hänt hos Bayern förut. Vanligtvis har den här klubben en tränare på sina egna villkor. Men det är fyra månader kvar och vi måste fortsätta jobba hårt.

Guardiola, som är inne på sin tredje säsong i den tyska storklubben, säger även att han vill inte kommentera sitt framtida jobb så länge han befinner sig i Tyskland.

– Samtal om Manchester City kommer jag hålla i England. Inte nu.

Efter att ha tränat Barcelona och Bayern München kommer Manchester City vara den tredje europeiska storklubben som den spanska tränaren har haft ansvar över.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply