Griezmann och Reus kan ersätta Özil och Alexis

Griezmann och Reus kan ersätta Özil och Alexis

Arséne Wenger förbereder sig för ett liv utan stjärnduon i Arsenal

Alexis Sanchez och Mesut Özil sitter på kontrakt som går ut nästa sommar och förlängningar diskuteras med Arsenal. Om duon inte förlänger kommer Arsenal försöka värva Marco Reus och Antine Griezmann.

Arsenal har haft två tunga veckor och har tappat sin serieledning till att vara nio poäng efter Chelsea under de tre senaste omgångarna. Mesut Özil är en av spelarna som fått mest kritik under perioden men även Alexis Sanchez målskytte har inte varit klockrent heller de senaste veckorna. Trots detta diskuterar duon förlängningar med klubben.

Det är dock långt ifrån säkert Özil och Alexis skriver på nya kontrakt. Mycket beror säkerligen på om Arséne Wenger stannar eller lämnar, samt om andra spelare i klubben väljer att flytta vidare. Enligt Squawka har Arsenal reda en reservplan ifall nyckelduon lämnar klubben. Marco Reus och Antoine Griezmann heter de möjliga ersättarna till Özil och Alexis.

Finns inga överenskommelser

Om Özil och Alexis inte kommer överens om en förlängning innan säsongens slut är det troligt att Arsenal försöker sälja i sommar för att inte låta duon gå som bosman. Det finns heller inga överenskommelser om några förlängningar än och Arsenalfansen börjar bli oroliga.

Det är också oklart om Griezmann och Reus komme släppas av sina klubbar för en rimlig summa, men dessa är alltså Arsenals huvudspår ifall Özil och Alexis lämnar.

Arsenal sägs också jaga Julian Draxler och Dimitri Payet.

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365