Griezmann: ”Lämnar bara om Atlético vill sälja mig”

Griezmann Lämnar bara om Atlético vill sälja mig

Griezmann vill inte lämna Atlético Madrid

Säger efter matchen mot Bayer Leverkusen i Champions League att han är lycklig i Madrid och att han endast kommer lämna Atlético om klubben vill sälja honom.

Ryktena om en flytt för Antoine Griezmann till Manchester United har under en längre tid varit på tapeten. Fransmannen sägs ha varit huvudmålet för Jose Mourinho och klubbledningen men spelaren själv verkar inte speciellt övertygad.

Efter att ha slagit ut Bayer Leverkusen och tagit sig till kvartsfinal i Champions League fick spelaren på nytt frågan om en flytt till sommaren, och svaret blev inte riktigt vad Uniteds supportar kanske hoppats på.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Antoine Griezmann i Atlético Madrid

– Jag har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020. För att jag ska lämna måste klubben vilja sälja mig först, och då vet jag inte hur jag skulle känna. Då kanske jag hade haft en annorlunda känsla för framtiden. Jag är lycklig i Madrid och Spanien vilket även min familj är, och det är det viktigaste. Här är det sol året runt. Säger spelaren till franska beIN Sports efter matchen.

– Jag är lugn när det kommer till det personliga. Jag försöker bara ha kul på planen och göra det bästa för våra fans. Även i mitt privatliv går allting bra, avslutade spelarens vars utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro.

På fredagsförmiddagen genomfördes lottningen till Champions Leagues kvartsfinaler och Atlético Madrid ställs mot Leicester. Den första matchen går av stapeln onsdagen den 12 match då Atlético inleder på hemmaplan.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365