Gefle befäster sin position i Allsvenskan

Gefle hade en lysande offensiv från start och kanske var Olsson sugen på att göra mycket mål. Så tidigt som i den 14:e minuten spräckte Gefle matchnollan då Jonas Lantto prickade in 0-1. Gais tog vara på Gefles luckor i defensiven och kunde några minuter senare kvittera genom brassen Romarinho. Brassens mål blev den första halvlekens sista som för övrigt slutade 1-1.

Gefle fortsatte med sin galna offensiv även i den andra halvleken och fick utdelning två minuter in. Den här gången var det Olof Mård som var framme och gav Gefle ledningen på nytt. Gefle fortsatte att skjuta mycket, men var alltför ofta lite väl långt borta. Det var istället i den 78:e minuten som ex. djurgårdaren Mikael Dahlberg punkterade matchen från elva meter.

Gais repade sig mot slutet och fick in ett trötsmål i den 90:e minuten genom MFF-aktuelle mittbacken Eric Johansson. Gais får dock se sig som förlorade, då Gefle besegrade Göteborgarna på Ullevi med 2-3.