Gareth Bale blir borta i tre veckor

Real Madrids Gareth Bale missar tre veckors spel

När Real Madrid fullständigt körde över Sporting Gijon i första halvleken i helgen kom den magnifika spelet med ett pris. Gareth Bale fick en smäll och nu när undersökningen är klar beräknas han missa tre veckors spel.

Gareth Bale har fått en hel del kritik för sitt spel i Spanien. Han har inte varit direkt dålig, men med tanke på den saftiga prislappen Real Madrid lade upp så menar många supportrar att Bale har underpresterat. Formen har dock varit väldigt bra de senaste månaderna och fansen börjar gilla walesaren på riktigt.

När Real Madrid slog Sporting Gijon med 5-1 i helgen hade Gareth Bale en makalöst bra första halvlek, men den slutade med en smäll mot ena benet. Nu menar flera spanska medier att Bale kommer missa tre veckors spel, även om Real Madrid inte har gått ut med någon officiell diagnos ännu.

Om Bale blir borta i tre veckor kommer han missa matcherna mot Real Betis, Espanyol, Granada och kanske Athletic Bilbao.

Blir han kvar i Real Madrid?

Det har talats mycket om en flytt för Gareth Bale, framför allt under hösten. Det har varit prat om Bayern München, rykten om ett konkret bud från Manchester United men även Chelsea uppges vilja köpa Bale för att nå tillbaka till toppen igen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply