GALNA RYKTET: Pep Guardiola kopplas ihop med Real Madrid

Pep Guardiola på Real Madrids önskelista?

Trots att Pep Guardiolas flytt till Manchester City är så gott som klar kopplas hans namn fortfarande ihop med flertalet andra klubbar. Under fredagskvällen kom uppgifter om att ännu en klubb ska vara intresserade av tränaren, nämligen Real Madrid.

Turerna kring Pep Guardiolas vara eller icke vara i Bayern München verkar aldrig ta slut. Tidigare har det även pratats om en flytt till Chelsea men på fredagen dök ett helt nytt namn upp på listan över intresserade klubbar, nämligen Real Madrid. Det är den katalanska nyhetssajten ARA som skriver att tränaren ska ska ha blivit kontaktat av den spanska huvudklubben men att svaret ska ha varit ett blankt nej.

Enligt tidningen ska Guardiola vid flera tillfällen ha sagt att han aldrig kommer att träna marängerna och att de båda parterna aldrig skulle förstå varandra. Förutom relationen mellan klubbledningen och tränaren skulle klubbens fans inte vara speciellt positiva till att en före detta Barcelona-ikon skulle leda laget.

Pep Guardiola har kontrakt med den tyska storklubben till och med juni nästa sommar och även om bland annat Franz Beckenbauer insisterar på att spanjoren kommer att fortsätta på Allianz Arena pekar det mesta på att Guardiola kommer att lämna för Premier League efter säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365