Galliani tvekar om Donnarummas framtid i AC Milan

Galliani tvekar om Donnarummas framtid i AC Milan

AC Milan vill behålla Gianluigi Donnarumma

Klubbens sportchef Adriano Galliani säger i en intervju att man gärna vill ha kvar och förlänga kontraktet med målvaktstalangen Gianluigi Donnarumma, och att man hoppas på en överenskommelse inom kort, men låter inte helt övertygad.

Under tiden som Juventus sägs jaga Gianluigi Donnarumma försöker AC Milan förlänga kontraktet med den italienska landslagsmålvakten. San Siro-klubbens sportchef Adriano Gallini säger säger att han hoppas på en förlängning av 17-åringens kontrakt men låter inte helt säker när ämnet tas upp.

Supertalangen ses som Gianluigi Buffons ersättare i landslaget och har kontrakt med Milan till och med 2018, en kontraktsperiod som gör att Juventus försöker utnyttja situationen. Tidigare har det sett näst intill omöjligt ut för den gamla damen att värva målvakten men efter att Adriano Galliani uttalat sig om klubbens planer börjar allt fler tveka på att man förlänger kotraktet med målvakten från  Castellammare di Stabia.

– Jag hoppas att det nya kontraktet kommer skrivas på när han är i rätt ålder (när han fyller 18 år), säger Galliani till MilanNews.

– Jag hoppas och tror han kommer stanna i Milan. Raiola vill veta klubbens planer och ambitioner och vilka ägarna är. Vi har en väldigt bra relation med både Gigio och Raiola. Just nu väntar vi på att försäljningen av klubben ska gå i hamn.

Donnaruma gjorde sin debut i Milan startelva i oktober förra året och har denna säsong spelat samtliga 16 matcher för AC Milan i Serie A.

AC Milan möter Atalanta på lördag klockan 18:00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply