Galatasaray vill värva Arsenals Joel Campbell

Galatasaray vill värva Arsenals Joel Campbell
bet365

Representanter från klubben ska ha flugit till London

Galatasaray ska vara jätteintresserade av att värva Arsenals forward Joel Campbell, som efter några år med klubben inte fått särskilt mycket speltid. Trots detta skall Arsenal inte vara så värst intresserade av att sälja.

Joel Campbell har varit hos Arsenal sedan 2011 men har ständigt blivit utskickad på lån och har enbart gjort 14 stycken Premier League matcher på 4 år. 23 åringen har spenderat tid i en del klubbar, till exempel Real Betis, Olympiakos och Villareal och har inte lyckats att få vara en del av Arsene Wengers planer. På grund av denna säsongs skador har Wenger tvingats att använda vad han fortfarande har som är friskt, vilket har inneburit 10 matcher för Campbells del, där han har gjort 2 mål.

Den turkiska ligagiganten Galatasaray sägs nu ha ett seriöst intresse i 23 åringen enligt Radyospor. De ska till och med vara i London för att försöka föra en dialog parterna emellan. Det skall enligt rapporter vara generalsekreterare Faith Isbecer som har rest till England för att försöka värva Campbell, som kommer vara en fri transfer i slutet av denna säsong. Wenger är fortfarande lite avig till att sälja Campbell och skulle helst vilja behålla honom. Något som dock kan komma att bli svvårt med tanke på hans kontraktssituation på Emirates.

Den costaricanske spelaren har spelat 50 matcher för sitt land sedan 2011 och han var en nyckelspelare i det Costa Rica laget som nådde kvartsfinalen i VM 2014.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply