Gabigol flörtar med FC Barcelona

Gabigol flörtar med FC Barcelona

Barcelona nästa för Gabigol?

Säger efter OS-finalen att han gärna skulle vilja spela i FC Barcelona bredvid Neymar, detta samtidigt den spanska storklubben sägs ha förstaoption på spelaren.

Gabriel Sabrosa, mer känd som Gabigol, är ett omtalat namn under sommarens transferfönster. Brasilianaren som spelar i Santos finns på många klubbars önskelista därbland Atlético MadridInter och Juventus och nu pekar det mesta på att det blir en flytt över Atlanten innan augustis slut. Det blir dock troligen inte någon av ovanstående klubbar, inte om spelaren själv får bestämma. Efter att man vunnit OS-finalen mot Tyskland på straffar uttalade sig han om framtiden och en eventuell flytt till FC Barcelona.

– Att få spela vid sidan av Neymar i Barcelona? Det skulle vara fantastiskt att få den möjligheten men jag har ännu inte tänkt över min framtid. Det som gäller nu är att återvända till Santos, därefter får vi se vad som händer, säger Gabigol.

Det är fortfarande oklart var brasilianaren kommer att spela sin fotboll när transferfönstret stänger men enligt flera spanska medier ska FC Barcelona ha förstaoption på spelaren, något man bakade in i affären när man köpte Neymar sommaren 2013.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply