bet365

Fredrik Ljungberg tillbaka i Arsenal

Fredrik Ljungberg tillbaka i Arsenal

”Jag är väldigt exalterad”

Fredrik Ljungberg meddelar att han återvänder till Arsenal, i en uppdatering på Twitter, för att börja träna U15-laget i Arsenals ungdomsakademi.

Fredrik Ljungberg gör comeback i Arsenal, men inte som spelare utan som tränare enligt Expressen. Den före detta landslagsstjärnan klämde in nyheten i en uppdatering på Twitter om semestern i Kapstaden. Han önskade sina följare ett gott nytt år för att sedan följa upp med att säga att han var väldigt exalterad över att åka hem och börja träna Arsenals U15. Brittiska medier har skrivit att detta skall vara en del i att skaffa en officiell tränarlicens.

Fredrik Ljungberg spelade 216 matcher för Arsenal mellan 1998 och 2007 och har ett hat-trick av cupmedaljer samt var med och vann ligan två gånger. Han var även i Champions League-final med kluben 2006. Han spelade 9 säsonger för klubben efter sin 3 miljoner pund flytt från Halmstad. Men efter en skadedrabbad tid i West Ham dalade hans karriär långsamt ut och han provade sin lycka även i Japan och den indiska Premier League innan han lade skorna på hyllan. Ljungberg var stor även i Sverige och han fick ta emot Guldbollen 2002 och 2006. Det sista året verkade han som lagkapten i landslaget innan han två år senare meddelade att landslagskarriären var över.

Arsenal gör allt i deras makt för att avsluta deras 12 år långa väntan på en Premier League titel och det ser nu ut som att Arsene Wenger försöker ta in lite ”invincible” inflytande på sina yngre förmågor när Ljungberg börjar jobba med under-15 laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply