Zlatan Ibrahimovic återvänder till PSG

Zlatan Ibrahimovic återvänder till PSG

Men i en annan position

Det blev under fredagen bekräftat av Zlatan Ibrahimovic själv att han kommer att lämna Paris Saint-Germain till sommaren, men klubben har även sagt att den svenske anfallaren kommer att komma tillbaka när spelarkarriären är över.

Zlatan Ibrahimovic bekräftade under fredagen via sina sociala medier på Facebook och Twitter att han inte kommer att stanna i Paris Saint-Germain nästa säsong. Detta innebär att svensken kan komma att gå på en gratis transfer till någon annan klubb och ryktena är många om vart det kan komma att bära av. En lista med troliga alternativ består av tillexempel LA Galaxy i USA och Manchester United i England, men det är ingenting som är klart. Zlatan, som är en självklar del av Erik Hamréns trupp inför EM i Frankrike 2016, kan komma att klargöra vilken klubb det är som är nästa anhalt innan EM drar igång den 10 juni för att fullt kunna koncentrera sig på uppdraget att hjälpa Sverige ta sig så långt som möjligt i den prestigefyllda turneringen.

Paris Saint-Germain har dock klargjort att svensken kommer att återvända till klubben när hans spelarkarriär är över, detta är något som svensken själv har sagt ja till, skriver Goal. Då kommer han att få en ledningsbefattning inom klubben. Detta bekräftar de franska ligamästarna i ett officiellt uttalande.

– Efter diskussioner mellan Paris Saint-Germain och Zlatan Ibrahimovics agent, har klubben och spelaren kommit överrens om att inte förnya kontraktet som håller ihop de båda parterna till den 30 juni 2016, står det i klubbens uttalande.

– De har också kommit överrens om att när spelaren avslutat sin aktiva fotbollskarriär kommer han att komma tillbaka till klubben i en ledningsbefattning. Paris Saint-Germain kommer för evigt att vara tacksamma till Zlatan för hans otroliga fyra år som har gjort honom till den bäste strikern och en av de bästa spelarna i klubbens historia. Ibra har bidragit till att hjälpa Paris Saint-Germain formas till en av de största klubbarna i Europa, fortsätter klubbens officiella uttalande.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply