PSG nära värvning av ”nye Cristiano Ronaldo”

bet365
PSG nära värvning av "den nästa Cristiano"

Franska storklubben Paris Saint-Germain nära värvning av den portugisiske yttern

PSG ser ut att ha besegrat Manchester United i duellen om Benficas Gonçalo Guedes. Spekulationerna om Guedes framtid startade i förra veckan, och tog ny fart när Guedes inte blev kallad till Benficas match mot Tondela.

Gonçalo Guedes uppges kosta PSG cirka 250-300 miljoner kronor. I söndags rapporterade portugisiska tidningen Record att Manchester United skulle vara klubben som skulle skriva på med Guedes. Det uppgavs att Benfica-presidenten Luis Filipe Vieira och agenten Jorge Mendes skulle resa till England under måndagen för att förhandla en affär, uppgifter som visade sig vara fel.

Under måndagen bekräftade PSG-tränaren Unai Emery att Gonçalo Guedes är en spelare man haft koll på och försöker få till klubben. beIN Sports France rapporterar att affären troligen kommer bekräftas på tisdag.

”Alla bra spelare vi är intresserade i är i vår önskelista och Guedes är en av de. Vi jobbar med en affär och försöker värva hit honom. Han är en bra spelare och kan spela som ytter och inne i mitten. Han är en talang som kan utvecklas väldigt mycket.” säger PSGs Emery under måndagens presskonferens inför franska ligacup-semifinalen borta mot Bordeaux.

20-åringen skulle bli PSGs andra värvning den här månaden efter att man tidigare värvat Julian Draxler från tyska Wolfsburg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply