Paris Saint-Germain ger sig in i jakten på Alexandre Lacazette

Paris Saint-Germain ger sig in i jakten på Alexandre Lacazette

Huvudstadsklubben är intresserade

Den omryktade anfallaren Alexandre Lacazette har ögonen på sig från flertalet storklubbar, däribland de franska mästarna Paris Saint-Germain som dock anser att anfallaren är lite för dyr.

Paris Saint-Germain har sedan förlusten av deras succéanfallare Zlatan Ibrahimovic varit på jakt efter en ny anfallare. Nya rapporter föreslår att även Edinson Cavani kan vara på väg bort från klubben, vilket sätter dem i något av en knivig situation. De behöver anfallsstyrkor och det återstår att se hur de kommer att gå tillväga för att lösa problemen.

En lösning skulle kunna vara den omryktade anfallaren Alexandre Lacazette. Lacazette spelar för närvarande i Lyon, där den 25årige anfallaren har tillbringat hela sin karriär. Det har blivit över 200 matcher för Lacazette i alla tävlingar med Lyon och han har prickat in mer än 80 mål. Säsongen 2014/15 blev han skytteligakung i Ligue 1 med sina 27 mål på 33 matcher. Han blev även utsedd till årets spelare det året.

Det enda som står i vägen för Paris Saint-Germains del är det faktum att de tycker att Lyon kräver för mycket pengar. De franska mästarna sägs inte ha någon som helst lust att betala de 50 miljoner euro som Lyon sägs kräva för anfallaren, detta skriver Goal. Dessutom finns det ett par andra klubbar som också är intresserade av anfallaren, vilka PSG då skulle behöva slå bort först även om de skulle kunna förhandla sig till ett reducerat pris för 25åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply