”Zlatan Ibrahimovic kan gå ner i lön för Milan”

Mino Raiola öppnar för en lönesänkning om Zlatan går till Milan

Zlatan Ibrahimovic framtid är fortsatt osäker. Idag bankar La Gazetta dello Sport på den stora trumman och publicerar ett uttalande från spelarens agent Mino Raiolo som förmodligen kommer gillas av Milans supportrar. 

Det är inte längre lönt att rada upp de klubbar som är intresserade av Zlatan Ibrahimovic, vars kontrakt med Paris Saint-Germain går ut efter den här säsongen. Men efter att det under våren mest pratats om Premier League skriver italienska La Gazetta dello Sport idag att två Serie A-klubbar fortfarande slåss om svenskens signatur. Enligt tidningen ska både Inter och Milan vilja värva 34-åringen. Zlatan har representerat båda klubbarna tidigare i karriären.

”Zlatan kan avsäga sig miljoner”

Extra kittlande för de som håller på Milan är att källan dessutom publicerar ett saftigt citat från svenskens frispråkige agent Mino Raiola.

”Ibra har visat att han göra fantastiska gester. Till och med att avsäga sig många miljoner för att återvända till Milan. Han har ännu inte gjort sitt val”. 

Zlatan tillbaka till Milan? Enligt tidningen är det möjligt som även skriver att en flytt till Milano förmodligen skulle uppskattas av Zlatan Ibrahimovics familj, vilket uppges spela in i svenskens val. En uppgift som dock bör tas med en nypa salt då anfallaren själv tidigare sagt att familjen inte kommer ha någon påverkan på hans val av klubb.

Zlatan till Milan

Zlatans nästa klubb kan bli Milan enligt den italienska tidningen. Är Zlatan till Milan en möjligt utväg enligt oddset? Ja, enligt Unibet som har lyft upp Milan till toppen över möjliga slutdestinationer för Zlatan. Här har alla odds på vart spelar Zlatan nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply