Uppgifter: Chelsea lägger bud på Edinson Cavani

bet365
Uppgifter: Chelsea lägger bud på Edinson Cavani

Londonklubben i behov av anfallare

Antonio Conte och Chelsea är ute på jakt efter en anfallare och ser potential i Paris Saint-Germains Edinson Cavani, då Londonklubbens tidigare alternativ alla ser ut att svika.

En av Chelseas prioriteter i sommarens transferfönster är en anfallare och den engelska klubben gör allt de kan för att värva en anfallare av kvalité som kan funka med laget, men hittills har det inte gett någonting. Nuvarande anfallaren Diego Costa har länge ryktats vara på väg bort från klubben, tillbaka till Atletico Madrid, och trots att tränare Antonio Conte bestämt dementerar dessa rykten så fortsätter de att flöda. De har även sagt vara väldigt intresserade av att få tillbaka Romelu Lukaku, Evertons belgiske anfallare som de kan tänka sig att hosta upp 50 miljoner pund för att värva.

Lukaku spelade tidigare i Chelsea men såldes sedan till Everton för ungefär hälften så mycket som Londonklubben nu är beredda att betala. Även Real Madrids Alvaro Morata har varit på kartan och Chelsea har redan lagt två bud på den spanske anfallaren som dock båda bestämt har avvisats av Real, det ena budet sades ligga på runt 60 miljoner euro.

Nu rapporterar det franska mediet Le10Sport att Chelsea skall ha bytt måltavla och nu riktat in sig på Paris Saint-Germains anfallare Edinson Cavani och de skall ha lagt ett officiellt bud på den uruguayanske landslagsmannen. Budet sägs ligga på runt 41 miljoner pund för den offensive spelaren.

Chelsea har dock en historia med att ta in anfallare för mycket pengar bara för att sedan se dem inte uppfylla kraven och hoppen som hade ställts på dem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply