St.Etiennes Romain Hamouma nervös inför mötet med Zlatan

St.Etiennes Romain Hamouma nervös inför mötet med Zlatan

Kommer förmodligen spela i kvällens möte

St.Etienne skall ta sig an Manchester United i det andra mötet i Europa League, och St.Etiennes anfallare Romain Hamouma var inte alltför glad då han fick höra att den svenske anfallaren Zlatan Ibrahimovic kommer att spela.

Inför det andra mötet med St.Etienne var det många som trodde att Manchester Uniteds tränare José Mourinho skulle komma att vila många nyckelspelare, främst då United har en cupfinal mot Southampton på söndag i Ligacupen och toppspelare på lönelistan, som till exempel Zlatan Ibrahimovic kan komma att behövas. Men enligt uppgifter via bland annat Goal ser det ut som att den svenske superstjärnan kommer att få spela ikväll trots allt, eller åtminstone tas ut i matchtruppen inför mötet.

Detta var information som skrämde upp St.Etiennes anfallare Romain Hamouma och han reagerade mycket starkt på nyheterna om att Zlatan kunde komma att spela.

– Ibrahimovic spelar inte va? Gör han? Shit! Hur många mål har han gjort mot oss? 17 va? Vad vill du att jag skall säga? sade Hamouma via Goal.

Ibrahimovic har inte bara gjort 17 mål mot den franska klubben utan även hela tre stycken hat-tricks. Hamouma har tillsammans med sitt lag en riktig uppförsbacke att bestiga, då de behöver hämta upp från 3-0 nederlaget i förra veckans möte, om de vill kunna gå vidare till nästa runda av turneringen.

Ikväll möter Manchester United franska Saint-Etienne i Europa League. Matchen är den sista innan helgens ligacupfinal mot Southampton.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply