Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic kan stämma Paris Saint-Germain

Zlatan Ibrahimovic nobbade 960 miljoner i lön

Har inte fått sin senaste lön

Zlatan Ibrahimovic uppgav under torsdagen att han saknade sin senaste lön från gamle arbetsgivaren Paris Saint-Germain, något som mottogs som ett skämt men som enligt uppgifter skall stämma och kan resultera i domstol.

Under torsdagen i en tv-intervju med SFR Sport blev Zlatan Ibrahimovic tillfrågad om vad han saknar från sin gamla klubb Paris Saint-Germain och svensken svarade småskrattande att han saknar sin senaste lön från de franska giganterna. Det hela mottogs på de allra flesta håll som ett skämt, men SportExpressen rapporterar enligt uppgifter att det inte stämmer.

Tidningen menar på att Zlatans juridiska ombud sitter i förhandlingar med Paris Saint-Germains juridiska ombud i hopp om att kunna nå en lösning. Skulle detta inte komma att ske inom den närmsta tiden kan Zlatan dock komma att stämma PSG och allting kan behöva gå till domstol.

Zlatan Ibrahimovic blev i somras en fri agent efter att ha låtit sitt kontrakt med franska mästarklubben Paris Saint-Germain löpa ut, för att sedan bli upplockad av Manchester United. Tillsammans med den franska klubben blev Zlatan fransk mästare flertalet gånger och är i huvudstadsklubben betraktad som en hjälte. Han tillbringade fyra år i klubben och slog flera rekord, inom klubben såväl som personliga. Mål blev det många men Ibra beslutade sig för att prova på någonting annat. Och det har hittills gått mycket bra för svensken även i Premier League och stämningen mellan spelarna och nye tränaren Jose Mourinho verkar god, något som också märks i form av starka resultat ute på planen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply