Thiago Silva hintar om Barcelona-flytt

Thiago Silva hintar om Barcelona-flytt

Erkänner att tanken redan slagit honom

Paris Saint-Germains stadige mittback Thiago Silva erkänner att han har tänkt en del på att spela i FC Barcelona, ett Barcelona som PSG fullständigt krossade under gårdagens Champions League-åttondelsfinal.

Under gårdagens första åttondelsfinalmöten i Champions League mellan Paris Saint-Germain och FC Barcelona, var det många som trodde att Barcelona skulle vinna, men istället blev de totalt överkörda av PSG, som vann med hela 4-0 i det första mötet. Ikväll är det istället Bayern München – Arsenal och Real Madrid – Napoli som kommer att mötas i Champions League.

PSG:s Thiago Silva uppges vara intresserad av att spela för Barcelona, som vitt känt letar efter en stadig mittback till sommaren, detta uppger engelska The Sun. Redan för ett par säsonger sedan försökte Barcelona att värva PSG-kaptenen, men hade då ingen tur, men skulle kunna återvända nu i sommar efter Silvas hint om att han skulle vilja spela för den katalanska storklubben.

– Har jag ibland funderat på hur det skulle vara i Barcelona, säger Silva till Mundo Deportivo via GFFN.

– Om jag sade nej skulle jag ljuga. Men fotboll är fullt av möjligheter och jag ångrar ingenting. Jag är i ett fantastiskt lag och vi växer. Men ja, jag har redan tänkt på hur det skulle vara att spela med Messi, Suarez, Neymar, Iniesta, som jag är ett fan av, avslutade mittbacken.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply