bet365

Southampton vill buda på Hatem Ben Arfa som kan lämna PSG

Southampton vill buda på Hatem Ben Arfa som kan lämna PSG
bet365

Redan i vinter kan han vara borta

Enligt flertalet rapporter kommer nyanlände värvningen Hatem Ben Arfa redan allt närmare en flytt från de franska mästarna, med bland annat Southampton och gamle tränaren Claude Puel som intresserat följer situationen.

Paris Saint-Germain värvade i somras in före detta Newcastlestjärnan Hatem Ben Arfa från ligarivalerna Nice men ser ut som att han redan kan vara på väg att lämna klubben redan till vintern igen. Enligt rapporter från TMW så skall nyförvärvet ha haft en tuff tid med att lyckas ta sig in i det franska mästarlaget och har inte imponerat på nye tränaren Unai Emery tillräckligt mycket för att få en plats i startelvan.

Den temperamentsfulle fransmannen spenderade förra säsongen hos en annan fransk klubb, nämligen Nice, och klubbens president Jean-Pierre Rivere uttalade sig om anfallaren.

-Jag hade en stor ömhet för Hatem. Han är en kille jag gillar för han gjorde några fantastiska saker i klubben, och på en mänsklig nivå. Jag känner med honom för de här. Jag vill säga, ”häng kvar, ge inte upp”. Det kommer att komma för han har riktig talang, sade Rivere via TMW.

Southampton ryktas vara väldigt intresserade av att rädda anfallaren från misären i Frankrike skriver den engelska tidningen The Mirror. Då skulle 29åringen också kunna sluta upp med sin gamle tränare Claude Puel, som han jobbade under förra året i Nice. Tränaren sägs ha kunnat hantera anfallarens temperament och återuppliva en karriär som gick av räls i Newcastle och under en utlåning i Hull.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365