PSG jagar Chelseas Diego Costa – Planerar bud

PSG jagar Chelseas Diego Costa - Planerar bud

PSG vill värva Diego Costa från Chelsea

PSG är på jakt efter en ny anfallare. Den franska klubben försöker plocka in Diego Costa från Chelsea, rapporterar Transfermarketweb.

En stor spelaraffär kan vara på väg att hända i sommar. En av Premier Leagues bästa anfallare kan flytta till FrankrikePSG jagar ChelseaDiego Costa, enligt Transfermarketweb.

Den franska klubben vill hitta ett komplement till Edinson Cavani i anfallet. Där sägs man se Costa som det perfekta alternativet. På grund av detta vill man plocka in 28-åringen från Chelsea.

Ett nytt rykte

Det har nu alltså uppstått ännu ett rykte som talar om att Costa kan lämna Chelsea. Redan i vintras sades det att spelaren kunde flytta till Kina. Det finns fortfarande en möjlighet att anfallaren flyttar dit under sommaren, då de kinesiska klubbarna är fortsatt intresserade av honom. Dessutom uppges det att Costa kan återvända till Atletico Madrid.

Costa har tillhört Chelsea sedan sommaren 2014. Under sin tid i föreningen har han varit med om att vinna två titlar, Premier League och den engelska ligacupen.

Förberedda

Chelsea är förberedda på att ta in nya anfallare om man förlorar Costa. Idag spekulerades det på nytt om att man jagar Alvaro Morata. Vid tidigare tillfällen har det även påståtts att Sergio Aguero kan ersätta Diego Costa i Chelsea.

På samma gång planerar klubbens ledning att även värva spelare på andra positioner. Till exempel har det ryktats om att Chelsea jagar Juventus Leonardo Bonucci och att man även har blickarna på Jan Oblak.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply