Paris Saint-Germain vill åt Christian Eriksen

Paris Saint-Germain vill åt Christian Eriksen

Parisklubben hoppas kunna värva dansken

Paris Saint-Germain hoppas på att kunna värva Tottenham Hotspurs mittfältsstjärna Christian Eriksen, detta trots att den danska stjärnan nyligen skrev på en förlängning med den engelska klubben till 2020.

De franska mästarna Paris Saint-Germain har under en längre tid haft ögonen på Tottenham Hotspurs mittfältsgeneral Christian Eriksen och ses på av den franska mästarklubben som en mycket stark värvning skriver TMW. Det har inte gått sådär jätteimponerande för Paris Saint-Germain hittills, som visserligen enbart ligger trea i ligan, men som är vana att vid det här laget vara mil framför alla de andra lagen, och även i Champions League har det gått lite upp och ner, och som det ser ut kommer de behöva kvalificera sig vidare som tvåa i gruppen, vilket naturligtvis inte är lika fördelaktigt som etta i gruppen.

Christian Eriksen som förstärkning på mittfältet skulle kunna hjälpa fransmännen att stabilisera sig, men dansken kommer bli svår att komma åt. Den 24-årige mittfältaren skrev i september på ett nytt kontrakt med Londonklubben som förbinder honom till Spurs i ytterligare fyra år, till juni 2020, och Eriksen verkar trivas väldigt bra i klubben, som han spelar i sedan sommaren 2013. Därför ser det för tillfället otroligt ut att den före detta Ajaxspelaren skulle komma att lämna. Danskens prislapp ligger på runt 45 miljoner euro och han har en lön på ungefär 3,7 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply