Paris Saint-Germain ansluter till jakten på Franck Kessie

Paris Saint-Germain ansluter till jakten på Franck Kessie

De franska jättarna är nyfikna på mittfältaren

Paris Saint-Germain har anslutit till horden av Premier League-klubbar som jagar den ivorianske mittfältaren Franck Kessie, för närvarande i Atalanta, där han redan gjort sju mål på 17 matcher som defensiv mittfältare.

För närvarande är det många som har ögonen på Atalantas defensive mittfältare Franck Kessie och den blott 20-årige defensive mittfältaren har under hösten jagats av flertalet stora lag, vars intresse har hållit i sig. Större delen av Premier Leagues toppskikt har visat intresse för den ivorianske anfallaren, däribland Manchester United, Arsenal, Manchester City, Chelsea, Tottenham och Liverpool.

Kessie är för närvarande i Gabon tillsammans med Elfenbenskusten och spelar Afrikanska Mästerskapen, där han redan hyllas och jämförs med landsmannen Yaya Touré. Hittills har han redan lyckats göra ett stort intryck på fotbollsvärlden och alla väntar med spänning på hur den unge talangen kommer att utvecklas.

Nu skriver det italienska mediet Football-Italia att ännu ett lag har gett sig in i jakten på Kessies signatur, och att det rör sig om de franska jättarna Paris Saint-Germain, som är väldigt intresserade av mittfältaren. Även de italienska storklubbarna Juventus och Inter sades vara intresserade, men drog sig ur efter att prislappen sattes på 25 miljoner euro, och förväntas kunna eskalera i en budgivning.

Atalanta har redan gjort klart att de inte tänker sälja i januari, då de redan sålt Roberto Gagliardini till Inter för en deal som uppges vara värd 28 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply