Mino Raiola: ”Zlatan Ibrahimović kan återvända till Milan”

Agenten öppnar för Zlatans återkomst till Milan

Zlatan Ibrahimović agent Mino Raiola talar ut om sin klients närmaste framtid och menar att en återkomst till Milan är aktuell.

Zlatan Ibrahimović lämnade Milan för spel i Paris Saint-Germain säsongen 2012 men kan nu vara på väg tillbaka till Serie A. Svensken sitter på ett utgående kontrakt med Ligue 1-mästarna och rykten har gjort gällande att han själv vill bort från den franska huvudstaden där flera storklubbar ska ha varit aktuella som hans nästa adress. Det har bland annat talats om en flytt för Zlatan till Kinaen återkomst till Juventus och en övergång till Arsenal.

”Ibrahimović kan återvända till Milan”

Nu hävdar skyttekungens agent, Mino Raiola, att det kan bli en återkomst till Italien, där han tidigare spelat för Juventus, Inter och Milan. Det sistnämnda alternativet verkar mest troligt menar han.

– Ibrahimović kan återvända till Italien, till Milan, säger agenten enligt Corriere della Sera.

PSG vill ersätta med Cristiano Ronaldo och Neymar

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Robert Lewandowski kan ersätta Zlatan i Paris Saint-Germain. Även NapoliGonzalo Higuain har nämnts som en fullduglig ersättare. Men om man ska tro på La Gazzetta dello Sport, som hänvisar till ansedda France Football, så kommer PSG att slå på stort i sommar och försöka värva både Cristiano Ronaldo och Neymar. Tidningen menar att klubbens president Nasser Al-Khelaifi är redo att ”spränga banken” för att köpa loss stjärnduon, något som skulle kosta dem omkring 300 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply