bet365

Fenerbahce vill åt Hatem Ben Arfa

Fenerbahce vill åt Hatem Ben Arfa

PSG verkar inte passa fransmannen

Bråkiga Hatem Ben Arfa kan komma att lämna Paris Saint-Germain redan efter mindre än sex månader i den franska toppklubben med Fenerbahce som nästa möjliga destination.

Fransmannen Hatem Ben Arfa är känd inom fotbollskretsar på grund av sin förmåga att skapa trubbel runt om sig och har vad man skulle kunna kalla något av ett dåligt rykte när det gäller dessa punkter. I somras lämnade den franske anfallaren klubben Nice, där han tillbringat ett år och öst in mål och haft något av ett återhämtningsår efter flera säsongers flängande och mycket kritik, för att gå till Paris Saint-Germain. Ben Arfa är kanske mest känd för sitt spel i Newcastle United, med sin känsliga fot och sin teknik. Dock gjorde skador att han hämmades i sin utveckling och det gick aldrig riktigt uppför därifrån. En utlåning till Hull och sedan en flytt till Nice.

Men i somras gick anfallaren från Nice till de franska mästarna Paris Saint-Germain och det såg ut som att detta kunde bli Ben Arfas riktiga genomslag på den internationella scenen. Men han tog även med sig sitt trubbel och har varit olycklig då han inte är en stabil och reguljär startspelare, han sägs inte vara överrens med tränaren och han har anklagats för att inte bidraga till en god atmosfär i omklädningsrummet. Dessa punkter plus det faktum att han inte ser ut att få ordning på sin spelform gör att det redan i januari ryktas om en flytt för fransmannens del. Den klubb det talas om är turkiska Fenerbahce som sägs vara väldigt intresserade av anfallaren skriver TMW.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply