Edinson Cavani vill förlänga kontraktet med Paris Saint-German

Efter Zlatans flytt – stjärnan stortrivs i Paris

Edinson Cavani har hittat formen i Paris Saint-German. I både ligaspelet och Champions League har han presterat bra, och nu uppger han till Telefoot att han vill stanna i klubben.

Uruguays storstjärna Edinson Cavani hade en tuff period i Paris Saint-German innan den här säsongen. När han lämnade Napoli för PSG sommaren 2013 var han lovad en central anfallsposition, men Zlatan Ibrahimovic var i vägen och det ryktades till och med om att den förre Serie A-spelaren ville lämna PSG.

Men det hela vände när Zlatan Ibrahimovic officiellt blev klar för Manchester United i somras. Svensken lämnade då behövlig plats för den uruguayanske anfallaren, och det har gett resultat direkt.

Sprutar in mål – kan förlänga

Faktum är att det blivit en riktig ketchupeffekt för sydamerikanen. I ligaspelet har PSG förvisso hackat lite, men för Cavanis del har det blivit en enormt bra utdelning med 18 mål, vilket gör honom till skyttekung i Ligue 1. Även ute på kontinenten har det gått bra då anfallaren gjort sex mål i Champions League på sex matcher. Bara Barcelonas Lionel Messi har gjort fler då han skrapat ihop hela 10 fullträffar än så länge.

I en intervju med fransk TV förklarar Cavani hur nöjd han är och att han inte har några planer på att lämna.

– Jag vill stanna i Paris. Det går bra för mig i klubben och jag och min familj trivs jättebra i staden. Är det möjligt vill jag förlänga min tid här. Jag ska träffa presidenten snart, sen får vi se vad som händer, säger anfallaren till Telefoot.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply