Carlos Bacca på Paris Saint-Germains önskelista

Carlos Bacca på Paris Saint-Germains önskelista
bet365

Pars Saint-German intresserade av Milans Carlos Bacca

Det har sedan tidigare varit känt att Carlos Bacca kan komma att lämna AC Milan redan i transferfönstert i januari. Men just nu pågår det en dragkamp mellan flera storklubbar om anfallaren.

Carlos Bacca har spenderat majoriteten av sin karriär på den sydamerikanska kontinenten. Han inledde den professionella fotbollslivet i Atlético Junior i kuststaden Barranquilla i norra Colombia. Efter det gick han på lån till lokalkonkurrenten med samma namn som staden.

Det gick minst sagt trögt för Baccas fotbollskarriär och han var tvungen att testa lyckan i den venezolanska fotbollen samt en sejour till i Barranquilla innan en europeisk klubb hörde av sig om honom.

Stark start i Europa

Och det blev succé direkt. Colombianens första europeiska klubb var i Belgien och Club Brügge. Där gjorde han så bra ifrån sig att den spanska klubben Sevilla köpte upp honom. Även i Sevilla blev det stora framgångar där anfallaren bland annat var med och vann Europa League, och med sitt målsnitt på över 0,5 mer match fick han chansen att spela i Serie A.

Sedan 2015 har han tillhört Milan men nu verkar alltså tiden i Milano-klubben att vara över. Spansk media rapporterar att Sevilla ska vara intresserade av att värva honom då de tappade sin anfallsstjärna Paco Alcácer till Barcelona. Från franskt håll ryktas det om att Paris Saint-German ska vara redo att lägga ett bud på den colombianske anfallaren. PSG:s tränare och Carlos Bacca tillhörde båda Sevilla under flera säsonger och ska enligt Marca haft en god relation.

Carlos Bacca ha för närvarande en lön på 3 miljoner euro, en summa som skulle höjas flera snäpp om han gick till PSG.

Ikväll spelar Baccas Milan mot Inter i en match som går att streama gratis här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply