Uppgifter: Alexandre Lacazette avböjer kontraktsförlängning

Uppgifter: Alexandre Lacazette avböjer kontraktsförlängning

Vill inte förlänga med Olympique Lyon

Den eftertraktade anfallaren Alexandre Lacazette, som i somras var het på marknaden men stannade i sin nuvarande klubb Olympique Lyon, skall enligt uppgifer ha avböjt en kontraktsförlängning med den franska klubben.

Alexandre Lacazette var i somras ett hett transferobjekt för flertalet stora klubbar, däribland Liverpool, West Ham, Inter Milan och Arsenal. Den sistnämnda klubben var väldigt benägna om att få värva den franske anfallaren och gjorde flertalet insatser för att få Lacazettes underskrift, något som dessvärre inte gick igenom då de båda klubbarna inte kunde komma överrens om en summa. Arsenal skall inte ha varit beredd att betala den summa som den franska klubben krävde och Lacazette fick stanna kvar i Ligue 1.

Nu rapporterar TMW att Lacazette, som flertalet gånger blivit erbjuden en kontraktsförlängning av Olympique Lyon, nu skall ha avböjt erbjudandet. 25åringen står för närvarande under kontrakt med klubben till 2019.

Den engelska tidningen The Mirror skriver vidare att Lacazette skall överväga att skriva ett nytt kontrakt med den franska klubben, men enbart om det är ett kontrakt som har en överkomlig utköpsklausul, då han vill kunna ha möjlighet att lämna om någon av Europas storklubbar kommer och knackar på dörren. Detta öppnar för Arsenal, som fortfarande sägs vara intresserade av mittfältaren, och gr dem en möjlighet att kunna överlägga en möjlig flytt för anfallaren.

Lacazette har en lön som kan komma att växa upp i trakterna kring 100 00 pund i veckan, vilket gör honom till en dyr spelare att underhålla, om Londonklubben nu skulle göra ett försök.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365