Officiellt: Tottenham värvar Georges-Kevin Nkoudou

Officiellt: Tottenham värvar Georges-Kevin Nkoudou

Transfern är färdigställd efter lång väntan

Det har länge ryktats om att Marseilles ytter Georges-Kevin Nkoudou skall vara klar för Tottenham Hotspur, men det dröjde fram till sista dagen av transferfönstret innan Londonklubben gjorde transfern officiell.

Tottenham Hotspur har värvat Marseilles ytter Georges-Kevin Nkoudou på ett kontrakt som kommer sträcka sig fram till 2021 och fransmannen kommer att få bära nummer 14. 21åringen började sin karriär i den franska klubben Nantes säsongen 2013/2014 då han fick spela åtta matcher, och säsongen därefter fick han stort genomslag när han fick spela 32 matcher och bidrog med två mål innan han gick till Marseille sommaren 2015. Där blev det 41 matcher, 10 mål och fem assists, och speciellt framträdande var han i klubbens Europa Leaguekampanj.

– Jag är väldigt lycklig över att ha skrivit på för det här laget. Det är en fantastisk engelsk klubb med mycket ambition, vilket är anledningen till varför jag flyttade hit, sade den unge fransmannen till Tottenhams hemsida.

– Jag har alltid drömt om att spela i England och jag kollade mycket på Premier League förra året, Tottenham inkluderat. Det var det som attraherade mig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply