Didier Drogba hintar om återkomst till Marseille

Didier Drogba hintar om återkomst till Marseille

Vill återvända till sin gamla klubb

Den gamle Chelsea-ikonen Didier Drogba är numera klubblös efter att ha lämnat Montreal men vill ännu inte lägga skorna på hyllan och har hintat om att han kan återvända till Frankrike, med forna klubben Marseille i blicken.

Den ivorianske stjärnanfallaren Didier Drogba börjar numera bli något till åren, men har fortfarande en gnista i sig. Anfallaren har haft en lång och händelserik karriär i bland annat Marseille, Chelsea, Galatasaray, SH Shenhua och Montreal Impact i amerikanska MLS som var hans senaste klubb innan han blev klubblös. Det var i Chelsea som anfallaren verkligen blommade ut och hade några av sina bästa år, där han vann Premier League och FA cupen såväl som Champions League där han stod i rampljuset. Numera är anfallaren 38 år gammal men är ännu inte redo att lägga skorna på hyllan, och har för den franska TV-kanalen Canal+, via Goal, berättat att det finns ett erbjudande från en fransk klubb på bordet.

– Det finns en möjlighet att återvända till Frankrike men jag kommer inte att säga mer, berättade Drogba för den franska kanalen.

– Jag hoppas på att en dag kunna hålla mitt löfte (att återvända till Marseille), det kan hända. Du måste bara ta tiden till att sitta ner och prata. Min återkomst i Marseille är den eviga frågan sedan 12 år tillbaka nu. Varje gång jag svarar på den säger folk att jag bara snackar. men om du låter en spelare gå, och han finansiellt sett har ett bra liv sedan dess, och sedan vill du att han skall komma tillbaka och halvera sin lön?

– Och efter det säger du att han inte gillar Marseille. Vem jobbar för att tjäna mindre? Ingen. Jag skulle vilja komma tillbaka som spelare. Jag gjorde till och med vad som var nödvändigt för att få det att hända. Men jag kan inte tvinga ledningen att ta mig tillbaka, avslutade Drogba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply